Czech English German

Vyhledávání nemovitostí

Rychlý kontakt

kancelář Kroměříž
Prusinovského 185
tel./fax: 573 367 037
mobil: 602 757 820

kancelář Prostějov
nám. T.G. Masaryka 15
mobil: 603 324 047
mobil: 608 771 510

Naši partneři

        ceska sporitelna
  hypotecni_banka
        modrpyram

Realitní kancelář KLÍČ, spol. s r.o. - ekatalog.czRealitní kanceláře a nemovitosti - ekatalog.cz

O nás

Realitní kancelář KLÍČ, spol. s r.o. se sídlem v Kroměříži vznikla jako regionální realitní kancelář na počátku roku 2002.

V průběhu let si vybudovala pozici významné a stabilní  společnosti s širokým polem působnosti nejen ve zlínském regionu.

Realitní kancelář KLÍČ má v současnosti dvě pobočky. Kroměříž se specializací na Zlínský kraj a Prostějov se specializací na Olomoucký kraj. Zabýváme se kompletním realitním servisem. Jmenovitě jde tedy o zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitostí určených jak k bydlení, tak ke komerčnímu či průmyslovému využití. Zabýváme se i výstavbou nemovitostí, přípravou a realizací developerských projektů.

Samostatnou kapitolou jsou pak dražby a výkupy nemovitostí včetně řešení zadlužených nemovitostí.

Na trhu s nemovitostmi se vyskytuje mnoho realitních kanceláří. Je na Vás, potenciálních klientech, kterou realitní kancelář si zvolíte nebo zda se rozhodnete, že danou nemovitost prodáte, pronajmete či koupíte sami vlastním přičiněním.

Bohužel většina realitních kanceláří se rozhodla jít cestou rychlého zisku s minimem odvedené práce a tím kazí obecný pohled na činnost realitních kanceláří.

V naší realitní kanceláři to děláme jinak. Vše potřebné Vám vždy pořádně vysvětlíme a nebudeme Vás nutit do ukvapených rozhodnutí. Veškeré naše smlouvy jsou jednoduché a přehledné bez právnických kliček.

Naším hlavním cílem a naprostou prioritou všech našich pracovníků Vaše maximální spokojenost, protože jen spokojený zákazník se vrátí.

 
rkklic